• Salarisadministrateur worden?
    Volg dan de opleiding Praktijkdiploma Loonadministratie!

Praktijkdiploma Loonadministratie

Salarisadministrateur worden? Volg dan een opleiding Praktijkdiploma Loonadministratie! Het diploma staat bijzonder hoog aangeschreven binnen het bedrijfsleven en de overheid. Daarnaast kent dit diploma een bijzonder goede landelijke bekendheid! De opleiding van het PIOF sluit volledig aan bij de actuele exameneisen, waardoor u uitstekend voorbereid aan het examen kunt deelnemen. Voor elke salarisadministrateur is het bezit van het diploma Loonadministratie een must!

Doelgroep opleiding Praktijkdiploma Loonadministratie

De opleiding Praktijkdiploma Loonadministratie is speciaal ontwikkeld voor iedereen die zelfstandig een salarisadministratie wil kunnen voeren! De opleiding neemt u mee binnen het vakgebied van zowel de loonheffingen, als de sociale verzekeringen. Door de constante veranderingen van wetgeving is deze opleiding bijzonder dynamisch, en zeer praktijkgericht!

Opzet van de opleiding Praktijkdiploma Loonadministratie

De opleiding kent een modulaire opbouw en bestaat uit drie losse modules. Deze modules zijn als volgt:
  • Loonheffingen Niveau 4
  • Personeel & Organisatie en Communicatie Niveau 4
  • Arbeidsrecht en Sociale Verzekeringen Niveau 4

Examen

Het examen Praktijkdiploma Loonadministratie wordt afgesloten bij de Nederlandse associatie voor praktijkexamens. Dit heeft als voordeel dat u een landelijk erkend diploma behaald, welke zowel binnen de overheid als het bedrijfsleven herkenbaar is. Doordat er gebruik wordt gemaakt van flexibele examinering kunt u nagenoeg elke werkdag examen doen!
Tijdens de opleiding volgt u tevens een intensieve examentraining waardoor u uitstekend voorbereid aan het examen kunt deelnemen. U dient in totaal 3 examens af te leggen voor het het diploma Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL). Aanmelden voor het examen kan plaatsvinden via www.associatie.nl.

Vooropleiding

Voor het deelnemen aan de opleiding Praktijkdiploma Loonadministratie gelden geen specifieke vooropleidingseisen! Het niveau van de opleiding
Praktijkdiploma Loonadministratie is vergelijkbaar met MBO-Niveau 4.

Kosten & Inschrijven

Het P.I.O.F. bied u een gedegen inhoudelijke opleiding tegen een redelijke prijs. Naast de gebruikelijke wekelijkse lesuren, kunt u kosteloos uw docent per e-mail benaderen voor het stellen van vragen. U krijgt dan binnen 24 uur een heldere reactie. Naast de wekelijke bijeenkomsten zult u circa
4 uur zelf aan uw opleiding moeten besteden.
Opleidingskosten: € 1.600
Literatuur: € 283,50
Examengeld per module: € 179
Totale studieduur: 4 maanden

Aanvang: 24 september 2024
Locatie: Koraalrood 153 (Sharebiz)
Plaats: Zoetermeer
Tijdstip: 19:00 uur tot 22:00 uur
Aantal Lessen: 15

Inschrijving kan plaatsvinden via het inschrijfformulier.

Inschrijving kan plaatsvinden via het inschrijfformulier. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Desgewenst kan er een kosteloos gesprek plaatsvinden om uw mogelijkheden te verkennen. De kosten van al onze opleidingen zijn geheel aftrekbaar via de Inkomstenbelasting.

Nu inschrijven


5 redenen om te kiezen voor het P.I.O.F.:

 Betaalbare opleidingen
 Gekwalificeerde docenten
 Uitstekende lesmethodes
 Persoonlijke aandacht
 Doelgericht resultaat

Klik hieronder voor onze literatuurlijst

Bekijk hier onze literatuurlijst

Contactgegevens:

P.I.O.F. Zoetermeer
Telefoon: 085 - 3031258
Email: info@piof.nl