• U wilt een carriére in de financiële wereld?
    De opleiding Moderne Bedrijfsadministratie brengt u aan de top.

Moderne bedrijfsadministratie

U wilt een carriére in de financiële wereld? De opleiding Moderne Bedrijfsadministratie brengt u aan de top. Het diploma staat bijzonder hoog aangeschreven binnen het bedrijfsleven en de overheid. Daarnaast kent dit diploma een bijzonder goede landelijke bekendheid! De opleiding van het PIOF sluit volledig aan bij de actuele exameneisen, waardoor u uitstekend voorbereid aan het examen kunt deelnemen.

Doelgroep opleiding Moderne Bedrijfsadministratie

Deze opleiding is speciaal ontwikkeld voor iedereen die een hogere financiële ambieert. De opleiding neemt u mee binnen het vakgebied van zowel bedrijfseconomie als Bedrijfsadministratie.
Daarnaast maakt u tevens kennis met de begrippen binnen de fiscale wereld. De vooruitzichten op de arbeidsmarkt voor het diploma Moderne Bedrijfsadministratie zijn uitstekend.

Opzet van de opleiding

De opleiding kent een modulaire opbouw en bestaat uit vier losse modules. Deze modules zijn als volgt:
  • Bedrijfsadministratie Niveau 5
  • Kostencalculatie Niveau 5
  • Belastingwetgeving Niveau 5
  • Financiering Niveau 5
Het is bij het PIOF uiteraard mogelijk om per losse module te studeren.
Dit heeft als voordeel dat na het volgen van één of meerdere modules een certificaat behaald kan worden. Na het behalen van alle onderdelen heeft u recht op het diploma MBA (Moderne Bedrijfsadministratie).

Examen

Het examen Moderne Bedrijfsadministratie wordt afgesloten bij de Associatie voor Examinering. Dit heeft als voordeel dat u een landelijk erkend diploma behaald, welke zowel binnen de overheid als het bedrijfsleven herkenbaar is. Doordat er gebruik wordt gemaakt van flexibele examinering kunt u nagenoeg elke werkdag examen doen!
Tijdens de opleiding volgt u tevens een intensieve examentraining waardoor u uitstekend voorbereid aan het examen kunt deelnemen.
U dient in totaal 4 examens af te leggen voor het het diploma Moderne Bedrijfsadministratie (MBA). Aanmelden voor het examen kan plaatsvinden via www.associatie.nl.

Vooropleiding

Voor het deelnemen aan de opleiding Moderne Bedrijfsadministratie adviseren wij minimaal MBO-niveau 4 of het diploma Praktijkdiploma Boekhouden (PDB).
Het niveau van de opleiding Moderne Bedrijfsadministratie is
vergelijkbaar met beginnend HBO-Niveau ( Niveau 5).

Kosten & Inschrijven

Het P.I.O.F. bied u een gedegen inhoudelijke opleiding tegen een redelijke prijs. Naast de gebruikelijke wekelijkse lesuren, kunt u kosteloos uw docent per e-mail benaderen voor het stellen van vragen. U krijgt dan binnen 24 uur een heldere reactie. Naast de wekelijkse bijeenkomsten zult u circa
4-6 uur zelf aan uw opleiding moeten besteden.
Opleidingskosten:
(studieduur 12 mnd)
€ 2.200
Prijs per module:
(studieduur 3 mnd)
€ 550
Literatuur: € 235
Examengeld per module: € 203

Aanvang: 25 september 2024
Locatie: Koraalrood 153 (Sharebiz)
Plaats: Zoetermeer
Tijdstip: 19:00 uur tot 22:00 uur
Aantal Lessen: 8 per module

Inschrijving kan plaatsvinden via het inschrijfformulier.

Inschrijving kan plaatsvinden via het inschrijfformulier. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Desgewenst kan er een kosteloos gesprek plaatsvinden om uw mogelijkheden te verkennen. De kosten van al onze opleidingen zijn geheel aftrekbaar via de Inkomstenbelasting.

Nu inschrijven


5 redenen om te kiezen voor het P.I.O.F.:

 Betaalbare opleidingen
 Gekwalificeerde docenten
 Uitstekende lesmethodes
 Persoonlijke aandacht
 Doelgericht resultaat

Klik hieronder voor onze literatuurlijst

Bekijk hier onze literatuurlijst

Contactgegevens:

P.I.O.F. Zoetermeer
Telefoon: 085 - 3031258
Email: info@piof.nl