• Tegenwoordig draait alles om juiste cijfers en geld.
    Met het diploma Basiskennis boekhouden(BKB)
    kun je prima functioneren op een financiële functie.

Cursus boekhouden Alphen aan den Rijn

Het P.I.O.F. is een dynamische en professionele organisatie die als doel heeft het aanbieden van financiele opleidingen van hoge kwaliteit door middel van contactonderwijs. Het P.I.O.F. heeft een persoonlijke aanpak, en een servicegerichte instelling richting al haar cursisten.

De organisatie is professioneel maar kleinschalig, en hierdoor zijn alle organisatorische maatregelen rondom de opleidingen uitstekend geregeld. Hierdoor kan de cursist zich volledig concentreren op zijn studie.

De opleidingen Basiskennis Boekhouden,Basiskennis Calculatie,Praktijkdiploma Boekhouden, Praktijkdiploma Loonadministratie en Moderne Bedrijfsadministratie van het P.I.O.F. worden afgesloten met landelijke examens bij de Associatie voor examinering. Deze behaalde diploma's behouden hun waarden omdat er landelijk examen wordt afgelegd, en de examens als pittig bekend staan waardoor het niveau is gewaarborgd.

Alle docenten van het P.I.O.F. beschikken minimaal over een afgeronde Hbo-opleiding, en zijn allemaal werkzaam in de praktijk. Daarnaast beschikken zij over goede inhoudelijke kennis en sociale vaardigheden. Elke cursist wordt met groot respect behandeld, en indien nodig extra bijgestaan tijdens de opleiding.

De opleidingen worden aangeboden op verschillende lesavonden. Onze leslocatie in Zoetermeer is centraal gelegen, en uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer, en per auto met geruime gratis parkeermogelijkheden. Tijdens onze bijeenkomsten verstrekken wij gratis koffie en thee.

Inmiddels zijn wij een bekend regionaal opleidingsinstituut en komen onze deelnemers uit diverse plaatsen waaronder Alphen aan den Rijn.

Veel van onze deelnemers beginnen met de opleiding Basiskennis Boekhouden, en zijn dan erg enthousiast geworden waarna ze hun studie vervolgen met de opleiding Praktijkdiploma Boekhouden en Moderne Bedrijfsadministratie.

Bij onze opleidingen krijgt u geen tablet of andere populaire artikelen cadeau, wij bieden u een gedegen opleiding, en een persoonlijke aanpak. Op verzoek kunnen wij referenties verstrekken van cursisten, welke reeds hun diploma bij ons hebben behaald.

Studeren is bij ons er plezierig en een verrijking van uw kennis! Wij hopen u als nieuwe deelnemer bij het PIOF te mogen verwelkomen. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Inschrijving kan plaatsvinden via het inschrijfformulier.

Inschrijving kan plaatsvinden via het inschrijfformulier. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Desgewenst kan er een kosteloos gesprek plaatsvinden om uw mogelijkheden te verkennen. De kosten van al onze opleidingen zijn geheel aftrekbaar via de Inkomstenbelasting.

Nu inschrijven


5 redenen om te kiezen voor het P.I.O.F.:

 Betaalbare opleidingen
 Gekwalificeerde docenten
 Uitstekende lesmethodes
 Persoonlijke aandacht
 Doelgericht resultaat

Klik hieronder voor onze literatuurlijst

Bekijk hier onze literatuurlijst

Contactgegevens:

P.I.O.F. Zoetermeer
Telefoon: 085 - 3031258
Email: info@piof.nl